Nieuws

Alle teams van The Running Academy NL op het podium bij de Kastelenloop in Diepenheim (15 april 2018)

Huldiging mannen team 1 en 2

Bij de estafetteloop van de Kastelenloop in Diepenheim behaalden alle vier teams van The Running Academy NL een podiumplaats! Het eerste herenteam (Arnold Klieverik, Richard Loendersloot en Niels te Pas) behaalde de tweede plaats. Na twee jaar achtereen gewonnen te hebben, moesten ze de eerste plaats ditmaal aan het Step One team laten met een kleine minuut achterstand. De derde plaats was voor het tweede herenteam (Pierre, Joop Vriend en Gert Tijhuis).

Huldiging vrouwen team

Bij de dames werd het team van The Running Academy NL (Lisanne Gevelaar-Meuleman, Ingrid Prigge en Lesley Smit) met grote voorsprong eerste. Dat was een herhaling van vorig jaar (andere teamsamenstelling).

Huldiging gemengd team

Tot slot behaalde het gemengde team (Ineke Visser, Stefan Loman en Sophie Crommelinck) een mooie derde plaats. Hele mooie prestaties allemaal! De volledige uitslagen zijn te vinden op uitslagen.nl.

Het was weer een gezellig en geslaagd (en zonnig) evenement in de mooie omgeving rondom Diepenheim. Bekijk hieronder de diashow voor een impressie.

[slideshow_deploy id=’870′]


Trainingsstage Monte Gordo (Portugal) weer een succes (28 januari 2018)Trainer en atleten TRA NL op atletiekbaan Vila Real de Santo Antonio

Het was weer een zeer gezellige en geslaagde trainingsstage in Monte Gordo in Zuid-Portugal! Van 19 t/m 27 januari 2018 zijn er vele hardloop- en fietskilometers gemaakt door de atleten van The Running Academy NL en invités. Hier op de atletiekbaan van Vila Real de Santo Antonio.
Trainer en atleten op atletiekbaan Vila Real de Santo AntonioElke ochtend was er een rustige duurloop voor de liefhebbers. Rond het middaguur konden de fietsers/duatleten een ronde maken door de heuvels aan de zuidoostkust en ’s middags was er een georganiseerde looptraining, waarvan tweemaal op de atletiekbaan.

Foto’s gemaakt door Niels te Pas.


The Running Academy NL presteert geweldig bij de Kastelenloop in Diepenheim (14 mei 2017)

Huldiging eerste herenteam Kastelenloop 2017The Running Academy NL heeft het weer heel goed gedaan bij de Kastelenloop in Diepenheim vandaag! Het eerste herenteam, bestaande uit Robin Klamer, Arnold Klieverik en Gert Thijhuis, was net als vorig jaar (in iets andere samenstelling) de winnaar bij de estafette. Team 2 (Marcel Klamer, Joop Vriend en Roy van Os) van de heren werd vierde en het derde herenteam (Stefan Loman, Jorn Jansman en Edwin Visserman) legde beslag op de vijfde plek.

Damesteams op podium van Kastelenloop 2017Bij de dames werden de twee teams van The Running Academy NL zelfs eerste en tweede! Damesteam 1, met Anja Hofman, Henrieke Krommendijk en Vanessa Lorkeers als respectievelijk eerste, tweede en derde loopster, werd eerste en team 2 (Karin Klamer, Laura Grootenhuis en Diana Luyrink) stond knap op het tweede treetje. Overigens ook een herhaling van de klasseringen van vorig jaar.

Trainer Herman Moelard met het winnende damesteam 1 bij de Kastelenloop 2017

 

Top prestaties allemaal! Het was weer een gezellig en geslaagd (en zonnig) evenement in de mooie omgeving rondom Diepenheim.


Rachel Klamer in promotiefilm voor Wings for Life World Run (8 mei 2017)

Triatlete Rachel Klamer heeft, samen met haar vriend en ouders, op zondag 8 mei 2017 meegedaan aan de Wings for Life World Run (WFLWR) in Breda. Deel van de WFLWR-promotiefilm die over haar muzikale motivatie werd gemaakt, werd opgenomen tijdens een training die door The Running Academy NL trainer Herman Moelard werd gegeven in het FBK stadion in Hengelo.


Regiotoppers Enschede Marathon stomen zichzelf klaar in FBK stadion Hengelo (15 april 2017)

Op donderdagavond 6 april heeft RTV Oost in het kader van de Enschede Marathon opnames gemaakt en een interview gehouden met The Running Academy NL trainer Herman Moelard tijdens de LAAC Twente baantraining in het FBK stadion in Hengelo. Onderwerp was trainingstechnieken naast een “duurloopje in het bos”.


Robin Klamer 3e op het NK junioren 3000 meter (1 juli 2016)Robin Klamer 3e op NK junioren 3000 meter 2016

Het jonge talent Robin Klamer, dat door The Running Academy NL begeleid wordt, heeft op 1 juli 2016 een prachtige bronzen plak behaald op het Nederlands Kampioenschap voor junioren in Breda. Op de 3000 meter finishte hij in zijn categorie (JB) met een super snelle tijd van 8:59,67 op de derde plaats. Hij verbeterde hiermee zijn PR met bijna 5 seconden. Bekijk hier de volledige uitslag.

[slideshow_deploy id=’634′]


Hele TRA team Kastelenloop Diepenheim 2016The Running Academy NL succesvol bij de Kastelenloop in Diepenheim (24 april 2016)

Het team van The Running Academy NL 1 is in 2016 winnaar geworden van de Kastelenloop Diepenheim Topcompetitie voor teams. In een superspannende thriller met het team van Tjellens Loopbaan Professionals trok slotloper Robin Klamer van coach Herman Moelard met een knallende eindsprint de zege naar zich toe in een nieuw parcoursrecord van 1:13:21.

Robin werd op 16 seconden gevolgd door Werner Wessels van het Tjellens team. Het winnende team van The Running Academy NL werd gevormd door de lopers Marcel Klamer, Arnold Klieverik en Robin Klamer.

Alle vier de teams van The Running Academy NL van Herman Moelard deden het uitstekend met een eerste plek overall, derde overall en een eerste en tweede plek bij de damesteams.

Lees voor het volledige verslag en meer foto’s verder op de site van de Kastelenloop.

Damesteam 1 Kastelenloop Diepenheim 2016 Damesteam 2 Kastelenloop Diepenheim 2016


RTV Oost opnames

Hardlopen doe je niet alleen met je benen (8 april 2016)

Op donderdagavond 24 maart heeft RTV Oost in het kader van de Enschede Marathon opnames gemaakt en een interview gehouden met The Running Academy NL trainer Herman Moelard tijdens de LAAC Twente baantraining in het FBK-stadion in Hengelo. Onderwerp was core-stability – het trainen daarvan is belangrijk voor hardlopers, mede omdat je daardoor minder blessuregevoelig wordt.


Kledinglijn (23 februari 2016)

The Running Academy NL heeft nu ook een kledinglijn. Gekozen is voor het merk New Line. Het pak is verkrijgbaar bij Step One in Borne. The Running Academy NL leden krijgen 20% korting op de adviesprijs van € 115,00.

Trainingsjas, voorkantTrainingsjas, achterkantTrainingsbroek
Kledinglijn - jas, voorkantKledinglijn - jas, achterkantKledinglijn - broek
Klik op foto voor vergrotingKlik op foto voor vergrotingKlik op foto voor vergroting

Nieuwsarchief