Twickelloop

De 3e Step-One Twickelloop komt eraan!

In het adembenemend mooie landschap van landgoed Twickel in Delden is dit jaar alweer de derde Step-One Twickelloop gehouden. De organisatie was dit jaar in goede handen van The Running Academy NL en Hardloopschool De Mooie Vrouw. De uitslagen van deze derde editie zijn te vinden op uitslagen.nl.

Op zondag 17 september 2017, om 10.30 uur zal vanaf restaurant ’t Hoogspel bij landgoed Twickel het startschot klinken om de deelnemers aan de kortste afstand weg te schieten.

Voor-inschrijving
Je kunt je voor-inschrijven t/m vrijdag 15 september 2017. Je startnummer en chip kun je ophalen:Twickelloop 2017

  • op zaterdag 16 september tussen 11.00 en 17.00 uur bij Step One, Grotestraat 106 in Borne of
  • op zondag 17 september tot een half uur voor de start van de door jouw gekozen afstand bij ’t Hoogspel, Bornsestraat 1 in Delden.

Na-inschrijving
Tot een half uur voor aanvang van de starttijd kun je gebruik maken van de na-inschrijving. Voor een optimale voorbereiding van de organisatie verzoeken we je vooraf in te schrijven.

Starttijden, afstanden en routes

  • 10.30 uur: 1 km (leeftijd 6 – 12 jaar)
  • 11.00 uur: 5 km
  • 12.00 uur: 10 km

De start en finish vinden plaats bij restaurant ’t Hoogspel, Bornsestraat 1 in Delden.

Inschrijfgeld

AfstandVoor-inschrijvingNa-inschrijving
1 km€ 4,00€ 5,00
5 km€ 10,00€ 12,50
10 km€ 12,50€ 15,00

Bereikbaarheid en parkeren
Wij adviseren je met de fiets te komen. Kom je met de auto dan kun je parkeren bij ’t Hoogspel of bij kasteel Twickel. Volg hiervoor de aanwijzingen op de borden.

Prijzen
Voor elke afstand en categorie (meisjes en jongens: 7-9 en 10-12 jaar, dames en heren: senioren, 40+ en 50+) zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3! We streven ernaar om de prijsuitreiking zo spoedig mogelijk na iedere afstand te laten plaatsvinden. Deelname aan de kidsrun geeft zonder meer recht op een leuke medaille!

Verloting
Na afloop van de prijsuitreiking van de 10 km vindt er een verloting plaats waarbij er vele mooie prijzen zijn te winnen. Het startnummer geldt als lotnummer.

Eigen risico
Omdat we de deelnemers willen laten genieten van het moois dat landgoed Twickel biedt, is een groot gedeelte van de hardlooproutes onverhard. Deelname aan de Twickelloop geschiedt geheel op eigen verantwoordelijkheid en risico.

Organisatoren

The Running Academy NL

Hoofdsponsors

Logo's Step One en Brooks

Logo 't Hoogspel

Overige sponsors

Almexx Online Conceptontwikkeling

Bakker Meen

De Wilgenweard

Ronnie Weegink

Logo Gildebor

Logo AH Bekman Delden